Τιμοκατάλογος Χορηγιών & Περιπτέρων

/ Ευκαιρίες προβολής

Δηλώστε συμμετοχή
σαν εκθέτης ή χορηγός

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τους βέλτιστους τρόπους προβολής σας στη διοργάνωση.

Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστεπελάτεςσυνεργασίεςαναγνωρισιμότηταστην EduTech Expo & Summit 2024

Γιατί να συμμετέχετε

Ενισχύστε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας και δημιουργήστε σχέσεις με δυνητικούς πελάτες, παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η διοργάνωση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών προβολής, για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας και να κάνετε την επένδυσή σας να έχει μετρήσιμη απόδοση. Η EduTech είναι μια σημαντική ευκαιρία για να συνδεθείτε και να συνεργαστείτε με επιχειρηματίες και επαγγελματίες της εκπαίδευσης.

Η Επικοινωνία

Για την προσέλκυση των επισκεπτών θα γίνει στοχευμένη επικοινωνία, με αποστολή προσκλήσεων σε περισσότερους από 20.000 ενδιαφερόμενους. Επίσης, θα υπάρξει διαφημιστική προβολή σε ειδικό Τύπο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η διοργάνωση θα επιδιώξει να προσελκύσει μέσα από την αποστολή προσκλήσεων και τη διαφημιστική καμπάνια, τις παρακάτω κατηγορίες επισκεπτών: Φορείς δημοσίου, ΚΕΚ, Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών, Εκπαιδευτικά Κέντρα Εταιρειών, HR Managers, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών, Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Σχολικά & Ιδιωτικά Εργαστήρια, Μουσικές Σχολές, Ωδεία, Παιδικούς Σταθμούς κ.α.

Στη διοργάνωση μπορούν να συμμετέχουν σαν χορηγοί ή εκθέτες, επιχειρήσεις από τις παρακάτω κατηγορίες: Εταιρείες Εξοπλισμού, Εταιρείες Λογισμικού, E-learning, Εταιρείες Πιστοποιήσεων Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Εξοπλισμού Παιδικών σταθμών και Νηπιαγωγείων, Σχολικών Επίπλων, Εταιρείες Κατασκευής Εποπτικών Μέσων Διδασκαλίας, Εργαστηριακού Εξοπλισμού κ.α.

Μια διοργάνωση, πολλές ευκαιρίες

Σας βοηθάμε ώστε να έχετε μια επιτυχημένη παρουσία στη διοργάνωση και να αντλήσετε το μέγιστο αποτέλεσμα από τη συμμετοχή σας.

Γιατί να είστε εκθέτης

Συμμετέχοντας στη μοναδική έκθεση για την Εκπαίδευση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αποτελείτε, εσείς και η επιχείρησή σας, μέρος των εξελίξεων.

Κάντε νέες επαφές

Με την παρουσία σας στη διοργάνωση έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή από κοντά, όχι μόνο με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες και συνεργάτες σας, αλλά και με νέες επιχειρήσεις και ενδιαφερόμενους απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυξήστε το εταιρικό σας μερίδιο στην αγορά

Μέσω της EduTech Summit & Expo, θα μπορέσετε να διευρύνετε την εταιρική σας παρουσία στην αγορά και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσα από νέα project και νέες συνεργασίες.

Branding

Με τη συμμετοχή στη διοργάνωση καθιερώνετε το brand της εταιρείας σας ανάμεσα στις ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου.

Δηλώστε συμμετοχή

Γνωρίστε νέους πελάτες, επιβεβαιώστε τη δυναμική παρουσία σας στον κλάδο, γνωρίστε νέους συνεργάτες και δοκιμάστε την ανταπόκριση του κοινού σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες απ’ ευθείας στο κοινό της έκθεσης.

Οφέλη εκθετών

Με γνώμονα την επιτυχημένη παρουσία τους στην EduTech, οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν τρόπους για να αντλήσουν το μέγιστο αποτέλεσμα από τη συμμετοχή τους στην έκθεση.

Χορηγίες

Οι εταιρείες που θα επιλέξουν τα χορηγικά πακέτα, θα έχουν πληρέστερη προβολή στα πλαίσια της έκθεσης και της επικοινωνίας της, ενώ θα εκμεταλλευτούν και τις πολλαπλές δυνατότητες των επιμέρους χορηγικών προνομίων.

Παράλληλες εκδηλώσεις – Παρουσιάσεις

Η έκθεση προσφέρει τη δυνατότητα σε όσες εταιρείες επιθυμούν, να είναι χορηγοί στις πολλές παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις ανάλογα με το κοινό στο οποίο στοχεύουν.

Onsite Promotion

Όσοι εκθέτες επιθυμούν, μπορούν να εκμεταλλευτούν την επιπλέον προβολή τους μέσα από promotion σε τσάντα έκθεσης, τσάντα συνεδρίου, διανομή υλικού από τη γραμματεία, ένθεση υλικού στην τσάντα συνεδρίου κ.α.

Meetings

Η έκθεση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για meetings και επαγγελματικά γεύματα με στελέχη και συνεργάτες, ειδικά με όσους επισκέπτονται την έκθεση από την επαρχία ή το εξωτερικό.

Image

/ 4 Βήματα

Δηλώστε συμμετοχή, τώρα!

Η παρακάτω λίστα καλύπτει τα 4 βασικά βήματα που απαιτούνται για να δηλώσετε συμμετοχή στη διοργάνωση, καθώς και μερικούς από τους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη και να εγγραφούν στο έντυπο συμμετοχής.

Βήμα 1

Χορηγός & εκθέτης ή μόνο εκθέτης;

Η πρώτη επιλογή που πρέπει να κάνετε, είναι να αποφασίσετε εάν σας ενδιαφέρει η επένδυση της προβολής του λογοτύπου σας σαν χορηγός σε όλο το διαφημιστικό υλικό της διοργάνωσης, σε συνδυασμό με προνομιακό χώρο στην έκθεση. Εναλλακτικά, μπορείτε να έχετε απλά χώρο ως εκθέτης, να συναντήσετε από κοντά τους επισκέπτες και να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Δείτε τα χορηγικά πακέτα και τις επιλογές που προσφέρουν.

Βήμα 1

Τύποι χορηγιών

Λογότυπο της χορηγού εταιρείας σε όλο το υλικό της διοργάνωσης (αναλυτικά οι παροχές παρακάτω) σε αναλογία 1/1 και προνομιακό περίπτερο 21 τ.μ. - ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Στην τιμή περιπτέρου δεν περιλαμβάνεται κατασκευή.

Βήμα 2

Βήμα 2

Επιλογή Κατασκευής περιπτέρου

Η δεύτερη επιλογή που πρέπει να κάνετε, είναι να επιλέξετε τον τύπο κατασκευής του περιπτέρου σας.
Εάν έχετε επιλέξει να είστε χορηγός, θα πρέπει να υπολογίσετε μόνο κόστος κατασκευής, γιατί ένα μέρος ή όλο το του κόστος του χώρου, περιλαμβάνεται στην χορηγία. Αν είστε απλός εκθέτης, θα πρέπει να υπολογίσετε και το κόστος τεραγωνικού χώρου πέραν της κατασκευής. Σε περίπτωση που κατασκευάσετε το περίπτερο σας μόνοι σας, ή σε συνεργασία με κατασκευαστική εταιρεία, υπολογίστε μόνο το κόστος του χώρου.

Κόστος Περιπτέρων

Κόστος Περιπτέρων

Ο εκθέτης πρέπει να κατασκευάσει σε συνεργασία με εκθεσιακή εταιρεία το περίπτερο του. ΔΕΝ περιλαμβάνεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Τύποι & τεχνικές προδιαγραφές εκθεσιακών κατασκευών

Τεχνικές προδιαγραφές εκθεσιακών κατασκευών

Βήμα 3

Επιλογή Κατασκευής περιπτέρου

Η δεύτερη επιλογή που πρέπει να κάνετε, είναι ο τύπος κατασκευής του περιπτέρου σας.
Εάν έχετε επιλέξει να είστε χορηγός, θα πρέπει να υπολογίσετε μόνο κόστος κατασκευής, γιατί ένα μέρος ή όλο το κόστος του χώρου, περιλαμβάνεται στη χορηγία. Αν είστε απλός εκθέτης, θα πρέπει να υπολογίσετε και το κόστος τεραγωνικού χώρου πέραν της κατασκευής. Σε περίπτωση που κατασκευάσετε το περίπτερό σας μόνοι σας, ή σε συνεργασία με κατασκευαστική εταιρεία, υπολογίστε μόνο το κόστος του χώρου.

Επιλογή εμβαδού & σημείου στην κάτοψη

Το επόμενο βήμα, είναι να υπολογίσετε το μέγεθος του περιπτέρου και το σημείο του μέσα στον εκθεσιακό χώρο.
Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει χορηγία, τα τετραγωνικά μέτρα επιπλέον της χορηγίας χρεώνονται με την τιμή ίχνους εδάφους. Ο διαχωρισμός που θα δείτε στην κάτοψη είναι ενδεικτικός και σε μεγάλο βαθμό οι χώροι τροποποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες των εκθετών. Τα βάθη των περιπτέρων δεν μπορούν να τροποποιηθούν.

Υπογραφή εντύπου συμμετοχής

Το τελευταίο βήμα είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής σας. Συμπληρώστε το έντυπο συμμετοχής βάσει των παραπάνω επιλογών και στείλτε το μας με email. Καταθέτοντας την σχετική προκαταβολή έχετε εξασφαλίσει τη συμμετοχή σας στη μεγαλύτερη διοργάνωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο & το Ψηφιακό Μάρκετινγκ!

Βήμα 4

Υπογραφή εντύπου συμμετοχής

Το τελευταίο βήμα είναι η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Συμπληρώστε το έντυπο συμμετοχής βάσει των παραπάνω επιλογών και στείλτε το μας με email. Καταθέτοντας τη σχετική προκαταβολή, έχετε εξασφαλίσει τη συμμετοχή σας στη μεγαλύτερη διοργάνωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο & το Ψηφιακό Μάρκετινγκ!

/ Διευκρινήσεις

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένες διευκρινήσεις που μπορεί να διαφοροποιήσουν το κόστος ή το αποτέλεσμα της συμμετοχής σας. Υπογράφοντας το έντυπο συμμετοχής αποδέχεστε και τις παρακάτω διευκρινήσεις / όρους.

Αποκλειστικές χορηγίες

Οι αποκλειστικές χορηγίες αποτελούν ξεχωριστή συμφωνία

Onsite Promotions

Ενναλακτικοί τρόποι προβολής στη διοργάνωση θα ανακοινωθούν σύντομα

Επιπλέον χορηγίες

Οι επιπλέον χορηγίες όπως η τοποθέτηση υλικού στη γραμματεία ή στις τσάντες της εκδήλωσης κ.α., αποτελούν ξεχωριστή συμφωνία

Κατασκευή & αποξήλωση περιπτερων

Χρόνοι κατασκευής – αποξήλωσης περιπτέρων κατόπιν συνεννόησης

Χρόνος παρουσίασης/ομιλίας

Η ανάληψη χορηγίας δεν συνεπάγεται χρόνο παρουσίασης/ομιλίας στις παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις

Συμμόρφωση

Όλοι οι εκθέτες και χορηγοί, θα πρέπει να συμμορφωθούν απόλυτα με τους κανόνες λειτουργίας της έκθεσης, του εκθεσιακού χώρου και των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Επιπλέον εκθεσιακός χώρος

Σε περίπτωση ζήτησης επιπλέον χώρου από τον προβλεπόμενο στις χορηγικές προτάσεις, αυτός κοστολογείται με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο

Βάθη περιπτέρων

Τα βάθη των περιπτέρων δεν μπορούν να τροποποιηθούν

ΦΠΑ

Όλες οι τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%

Στιγμιότυπα από τη διοργάνωση του 2024